Със започването на новата ера от своята кралска кариера и приемането на

...
Със започването на новата ера от своята кралска кариера и приемането на
Коментари Харесай

Зеленото я обича! Принцеса Кейт се промъкна на партито на Чарлз в ослепителна рокля

Със започването на новата епоха от своята кралска кариера и приемането на купата принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън направи огромно отклоняване от еклектичното си облекло, преминавайки към строго кралската хармония с поредност от елегантни костюми.

И въпреки всичко във вторник вечерта проблясък от предходната шикозна игривост на принцеса Кейт се завърна, когато тя се вмъкна на тайно частно празненство в резиденцията Кларънс Хаус.

Принцесата беше там дружно със своя брачен партньор, принц Уилям, с цел да отпразнува 75-ия рожден ден на крал Чарлз. Двамата бяха забелязани да напускат резиденцията към среднощ, след обилната кралска вечеря. Кейт беше облечена в омагьосваща изумрудено зелена рокля, украсена с блестящи пайети в звук.

Kate Middleton sparkles in four-figure emerald green dress for King Charles III’s 75th birthday party
— Page Six (@PageSix)
Зелената рокля с сантиментални полупрозрачни ръкави е ушита от модната марка Needle & Thread и е вдъхновена от десените на ретро дантелените покривки.

Частното празненство за рождения ден на краля позволяваше малко по-небрежен жанр от нормалното и по тази причина главата на принцеса Кейт не беше украсена с тиара. Тя беше избрала да пусне косата си в нежни къдрици и да подчерате естествената си хубост с характерната си тъмна очна линия и пърхащи мигли.

Кейт напусна залата заедно с принц Уилям, който беше облечен в грациозен черен смокинг.

Крал Чарлз отбеляза своя 75-ти рожден ден, като започва самодейност за поддръжка на благотворителни организации, борещи се против разхищението на нежелана храна. 

След визитата си в центъра за систематизиране на храна в Оксфордшър дружно с кралица Камила, монархът се наслаждения на частен празник със своите близки, в това число принца и принцесата на Уелс, Зара и Майк Тиндъл, принцеса Беатрис и неговате сестра, принцеса Ан.

The Duke and Duchess of Cambridge have arrived at the residence of the Governor-General in Kingston for a glittering banquet. Kate's wearing a sweeping Jenny Packham gown and her Royal Family Order.
— Chronicling Kate (@ChroniclingKate)
Не за първи път виждаме принцесата на Уелс да очарова в изумруден аутфит. Един от нейните най-запомнящи се фешън моменти в зелена рокля се случи през 2022 година, когато тя и принц Уилям се причислиха към блестяща вечеря, проведена от генерал-губернатора на Ямайка.

Тогавашната херцогиня на Кеймбридж излъчваше убеденост в ефирна бална рокля с отворени плещи на един от обичаните ѝ дизайнери - Джени Пакам.

Нейно починалото величество кралица Елизабет II, която беше към момента жива по това време, беше заела на Кейт набор от диаманти и изумрудени бижута от нейната персонална сбирка.

Нека забележим в галерията моментите, в които Кейт потвърди, че зеленото е нейният цвят:
 Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено  Най-добрите фешън моменти на Кейт Мидълтън в зелено
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР